Drie dagen niets gegeten en toch nog aangekomen!

Onze bagage, bedoel ik dan. Deze avond (dat was deze ochtend in België) is onze bagage alsnog aangekomen. Liselottes fietsdoos: check. Mijn fietsdoos: afwezig; “the box broke, but if you want it bick, just give us a call.” De inhoud is nog niet gecontroleerd, omdat we eerst zijn gaan eten. We zitten nu op de gratis wifi van het niet onhippe Hotel So.

Gisteren hadden we een Echte Uitstap: sight-seeing vanop de kabelbaan. Vandaag zijn we wat inkopen gaan doen, deels op kosten van British Airways, aangezien we door hen zonder verse kleren zaten. Net zoals onze twee extra nachten in het bruisende Ibis-hotel, natuurlijk. Inclusief ontbijt. Exclusief sushi-lunch (bento box #18 unagi bbq + #10 maki) (en groene thee) (en sojasaus) (en wasabi). (Liselotte: “misschien moet ge dit gewoon wegdoen”. Ze heeft het over de opsomming, niet over het voedsel.)

Jetlag? Nooit van gehoord. Mentalefrisheidskampioen++.

Euh, samengevat: alles is in orde, tot nader order. We hebben deze morgen een fiets voor mij gehuurd (“den dikste”), Liselottes fiets wordt zo meteen door kaboutertjes in mekaar gezet, en morgen vertrekken we…

… met de bus. Lichte wijziging van de plannen. Maar daarover volgende keer meer. :-)

4 comments to Drie dagen niets gegeten en toch nog aangekomen!