Dag 0: Christchurch - Dunedin

Dit was tot nu toe de makkelijkste dag: met de bus! Ongeveer zes uur onderweg, doorheen prachtige berglandschappen, versierd met schapen, koeien en alpaca’s. Dat de busreis goedkoop was, was ook wel te merken aan de bus en de bestuurder: de bus was waarschijnlijk vanuit India ingevoerd en de chauffeur had de rijstijl van een Keniaan. Ogen op de weg en proberen niet ziek te worden, was de boodschap (voor de passagiers dan toch, de chauffeur had namelijk een gsm).

In Dunedin aangekomen, gingen we op zoek naar een motel. Dat is blijkbaar niet te vinden op het industrie-terrein, dus maar terug naar het centrum. Dunedin is een studentenstad, met marginolen, die graag blikjes red bull op fietsers gooien, met weinig balgevoel. Ondanks dat vandalisme werd er nog goed geslapen die nacht!

Voor de allergrootste fans: de reisweg.

3 comments to Dag 0: Christchurch – Dunedin